Chcielibyśmy z przyjemnością poinformować o wprowadzeniu do ProfiPIEK kompleksowego mechanizmu obsługi zamówień na torty.
W programie w cukierni definiowane są rodzaje tortów (według rodzaju biszkoptu, smaku tortu, itd), a także cechy tortów (np. krem, nadzienie, przełożenie, posypka, wykończenie, figurka, alkohol, napis/dedykacja, itd.).
Sprzedawca w sklepie firmowym przyjmuje zamówienie od Klienta rejestrując dane nabywcy, szczegóły dotyczące zamawianego tortu (rodzaj, cechy), datę i godzinę odbioru, itd. Na POS dostępny jest katalog zdjęć tortów, istnieje możliwość zarejestrowania zaliczki, a także dodania zdjęcia dostarczonego przez Klienta. Po wysłaniu zamówienia do cukierni program daje możliwość śledzenia na POS stanu realizacji oraz – kiedy tort zostanie dostarczony do sklepu – wysłania do Klienta powiadomienia SMS o możliwości odbioru.
Zamówienia w cukierni mogą być przeglądane i drukowane według zespołu warunków, np. data realizacji, status, itd. W cukierni dostępne są także szczegółowe i zbiorcze zestawienia zamówionych tortów na produkcję, np. ilość łączna poszczególnych tortów, ilości biszkoptów według rodzajów, itd.
Poniżej prezentujemy link do filmu na kanale YouTube oraz przykładowe ekrany ProfiPIEK POS (program sklep) / ProfiPIEK (program cukiernia):