ProfiPIEK - oprogramowanie dla piekarni i cukierni ProfiPIEK wersja: 6.06 | ProfiPIEK

ProfiPIEK wersja: 6.06

  • 15
  • 3 listopada 2015
  • Plan produkcji – surowce według ilości – na wydruku szczegółowego zapotrzebowania surowcowego, surowce i półwyroby sortowane są według ilości, w jakich przypadają na plan produkcyjny.
  • ProfiPIEK POS – analizy – system wyposażony został w rozbudowane zestawienia sprzedaży, stanów magazynowych, dostaw i zwrotów, umożliwiając precyzyjną kontrolę nad siecią sklepów firmowych w zakładzie. Analizie podlegają m.in.: sprzedaż brutto, ilość paragonów, średnia wartość paragonu, rozkład godzinowy sprzedaży, asortyment, sprzedaż powiązana, zwroty i wydania do sklepów, % zwrotów, itd
  • Plan produkcji – zapotrzebowanie na surowce w półwyrobach – na wydruku zapotrzebowania na surowce i półwyroby szczegółowo według pozycji dodano informację o zapotrzebowaniu na surowce wchodzące w skład półwyrobów.